BOEK NU JE AFSPRAAK ONLINE


ACNE AANPAKKEN

Puistjes geven ons uiterlijk een onverzorgde look en bezorgen ons heel wat kopzorgen. Gelukkig is het niet zo moeilijk om dit probleem aan te pakken. Geduld en de juiste producten gebruiken helpen ons al een hele eind en ik zal jullie uitleggen waarop jullie moeten opletten.

Lees meer »

HUIDPROBLEMEN HOE AANPAKKEN

SKINCARE vindt tegenwoordig zijn opmars bij de bevolking. Nog nooit zoals vandaag is het een hot onderwerp en wilt iedereen een fantastische huid.  Een witte, vlekkeloze huid met een glasachtige structuur is de norm. Trouwens een trend die komt overgewaaid uit China. We zien méér en méér mensen streven naar de perfecte huid.  En om dit te bekomen zijn er allerhande technieken die ik voor jullie uit de doeken ga doen.

Lees meer »


SCHIMMELNAGELS BEHANDELEN

Om schimmelnagels goed te kunnen behandelen moet je in de diepte werken. Lakjes en crèmes blijven aan het oppervlak van de nagel zitten en dringen niet door de nagel heen. Dit terwijl de schimmels in het nagelbed zitten. Om je schimmelnagels effectief te behandelen kan lasertherapie en/of licht in combinatie met radiofrequentie ingezet worden. De energie die wordt afgegeven zet zich om in warmte in de nagelplaat, waardoor de schimmel wordt gedood. De aangedane nagel groeit uit en er komt een mooie gladde nagel voor terug. Dit proces kan wel enkele maanden duren.

Lees meer »