November 2020

ACNE AANPAKKEN

Puistjes geven ons uiterlijk een onverzorgde look en bezorgen ons heel wat kopzorgen. Gelukkig is het niet zo moeilijk om dit probleem aan te pakken. Geduld en de juiste producten gebruiken helpen ons al een hele eind en ik zal jullie uitleggen waarop jullie moeten opletten.

Lees meer »

November 2020

HUIDPROBLEMEN HOE AANPAKKEN

SKINCARE vindt tegenwoordig zijn opmars bij de bevolking. Nog nooit zoals vandaag is het een hot onderwerp en wilt iedereen een fantastische huid.  Een witte, vlekkeloze huid met een glasachtige structuur is de norm. Trouwens een trend die komt overgewaaid uit China. We zien méér en méér mensen streven naar de perfecte huid.  En om dit te bekomen zijn er allerhande technieken die ik voor jullie uit de doeken ga doen.

Lees meer »


Februari 2021
Juli 2021
September 2021

SCHIMMELNAGELS BEHANDELEN

Om schimmelnagels goed te kunnen behandelen moet je in de diepte werken. Lakjes en crèmes blijven aan het oppervlak van de nagel zitten en dringen niet door de nagel heen. Dit terwijl de schimmels in het nagelbed zitten. Om je schimmelnagels effectief te behandelen kan lasertherapie en/of licht in combinatie met radiofrequentie ingezet worden. De energie die wordt afgegeven zet zich om in warmte in de nagelplaat, waardoor de schimmel wordt gedood. De aangedane nagel groeit uit en er komt een mooie gladde nagel voor terug. Dit proces kan wel enkele maanden duren.

Lees meer »
Oktober 2022

Herfst, het ideale seizoen om te starten met huidverbetering!

Nu de herfst weer is begonnen is het de perfecte periode om de huid weer wat extra aandacht te geven. Wellicht wordt jou huid erg droog en grauw in de herfst en winterperiode of heeft je huid na de zomer wat zonschade opgelopen waardoor er nu pigmentvlekken aanwezig zijn. Gelukkig kun je met de juiste behandelingen zorgen dat ook jou huid in de herfst weer gaat stralen! 

Lees meer »