Er kan enkel afgehaald worden er is geen actieve webshop

HOME » REVIEWS
Rating: 4.7538461538462 sterren
65 stemmen

ADRES: MOSSELERLAAN 123 - 3600 GENK 

Dankzij jou kan onze onderneming groeien en verbeteren in haar service . Laat je mening op google over NIChE•|beauté en maak kans op een mooie prijs. 

Laat een 5* recensie op google over NIChE en ontvang een shopbudget van 10€ op een behandeling naar keuze. Help zo andere klanten en NIChE te groeien en onze service te verbeteren.

Reactie plaatsen

Reacties

Hanife
19 dagen geleden

Zeer vriendelijk, warm onthaal, gezellige babbels. Fijn moment voor jezelf, even onthaasten. Aangename en professionele verzorgingen.

Bayramoglu emine
19 dagen geleden

Altijd tevreden als ik bij cathy buiten ga .

Emily
25 dagen geleden

Zeker een aanrader! Ze is zo zorgzaam en geduldig. Ze geeft heel goede uitleg en heeft brede kennis. Dank u wel ! groetjes Emily

Debora Destino
4 maanden geleden

Hier staat de klant centraal en je wordt echt in de watten gelegd zodat je stralend de deur uitgaat. Oog voor detail en gouden handjes met precisiewerk. Mijn wenkbrauwen zijn nog nooit zo perfect geweest! Happy klant. Dankjewel en tot binnenkort!

erna degens
4 maanden geleden

En steeds weer kijk ik uit naar die afspraak, of het nu voor pedicure, gelaat- of laser behandeling is, om het even welke behandeling, t is echt me-time en alles is steeds met de grootste zorg, hygiëne en tijd voor je genomen. En zichtbaar resultaat, dankjewel :)
D - Erna

philip h.
4 maanden geleden

Een aanrader !

Edith
4 maanden geleden

Ik heb de promo behandeling geboekt en vond deze
super goed! Heb echt dagen plezier van deze behandeling. Mijn huid voelt zo zacht aan en zuiver.
Ik ben al verslaafd.
De ruimte en de stilte is superfijn. Je bent daar totaal alleen dus letterlijk me- time. Blij dat in dit pareltje ontdekt heb.
Katja you are the best.

Miko
4 maanden geleden

Ik kom elk maand minimum 1 maal langs voor een pedicure en eeltbehandeling. Ben super tevreden over niche en raad iedereen het zeker aan!