Professionele Dienstverlening Op Afspraak - Neem Contact Met Ons Op!

 

Bij NIChE streven we naar een hoogwaardige service en daarom werken we uitsluitend op afspraak van maandag tot en met vrijdag. Op woensdag zijn we gesloten. Let op! Openingstijden kunnen wijzigen.

Belangrijk:

  • Openingstijden Op Afspraak: Maandag tot en met vrijdag zijn we beschikbaar voor behandelingen op afspraak. Op woensdag is onze salon gesloten.
  • Geen Vrije Toegang: Om een hoge kwaliteit van dienstverlening te garanderen, verzoeken wij vriendelijk om geen vrije toegang te zoeken tijdens geboekte behandelingen.
  • Informatie en Afspraken: Voor informatie of het maken van afspraken kunt u zowel telefonisch als op afspraak langskomen. Neem gerust contact met ons op en we helpen u graag verder. Als u een voicemail achterlaat, bellen we dezelfde dag nog terug.
  • Afspraken Niet Via Social Media: Gelieve geen afspraken te maken via Instagram of Facebook, aangezien deze berichten vaak tussen reguliere berichten belanden en daardoor mogelijk over het hoofd worden gezien.

Voor hoogwaardige behandelingen en persoonlijke aandacht, bent u bij NIChE aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken!


Annuleringsbeleid

Bij NIChE hanteren we een annuleringsbeleid om onze agenda efficiënt te beheren en onze klanten de best mogelijke service te bieden. Gelieve ons minstens 24 uur van tevoren te verwittigen indien je je afspraak moet annuleren of verzetten. We begrijpen dat onvoorziene omstandigheden kunnen optreden, en we zijn heel begripvol op dat vlak.

Belangrijk:

  • Respect voor Elkaars Tijd: Onze tijd is kostbaar, maar we begrijpen dat die van jou dat ook is. We willen graag onze behandelingen zo soepel mogelijk laten verlopen voor al onze klanten.
  • Voortijdige Annulering: Als je je afspraak moet annuleren, waarderen we het als je ons minstens 24 uur van tevoren op de hoogte stelt. Dit stelt ons in staat om de beschikbare tijd effectief te benutten en andere klanten te kunnen helpen.
  • Misbruik van het Annuleringsbeleid: We willen graag een positieve relatie met al onze klanten behouden. Als we merken dat het annuleringsbeleid wordt misbruikt, kan dit gevolgen hebben voor onze mogelijkheid om u in de toekomst van dienst te zijn.

We danken je voor je begrip en medewerking. Als je vragen hebt over ons annuleringsbeleid, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om je te helpen.


FAQ/veelgestelde vragen

Waarom noemt het schoonheidsinstituut NIChE ?

 

waar komt de naam NIChE eigenlijk vandaan?

Waarom NIChE?

NIChE is meer dan alleen een naam; het vertegenwoordigt onze filosofie en onze belofte aan jou als onze gewaardeerde klant. De naam NIChE is niet toevallig gekozen. Het is een zorgvuldig samengestelde combinatie van betekenissen die onze visie op schoonheid en service weerspiegelen.

Het Verhaal Achter de Naam

"NIChE" is niet alleen een acroniem voor "Natuurlijk, Innovatief, Chique, en Elegant", hoewel deze kenmerken centraal staan in alles wat we doen. Het gaat verder dan dat. Als je goed kijkt naar de naam, zie je dat de letter "h" klein is geschreven, terwijl de rest hoofdletters zijn. Dit is geen toeval.

De Link Met Nice

De subtiele verwijzing naar "Nice", de prachtige badplaats aan de Franse Rivièra, zit verweven in onze naam. Het herinnert ons aan de schoonheid, de elegantie en de verfijning die we nastreven in al onze behandelingen en diensten. Bovendien is "nice" het Engelse woord voor "mooi" en dat is precies waar we naar streven: het leveren van mooie resultaten en het creëren van een mooie ervaring voor elke klant.

Onze Unieke Niche

Een "niche" verwijst ook naar een specifieke, gespecialiseerde markt, en dat is precies waar we ons op richten. Bij NIChE Schoonheidsinstituut bieden we behandelingen en diensten die verder gaan dan het gewone. We streven ernaar om jou een uitzonderlijke ervaring te bieden die past bij jouw unieke schoonheidsbehoeften en -wensen.

Ontdek het Verschil bij NIChE

Kies voor NIChE Schoonheidsinstituut en ontdek het verschil van een plek die zich toelegt op natuurlijke schoonheid, innovatieve benaderingen, chique omgeving en elegante behandelingen. Stap binnen in onze wereld van verfijning en laat ons je helpen om je mooiste zelf te zijn.

Welkom bij NIChE Schoonheidsinstituut - waar schoonheid een kunst is en jij het canvas bent.

Gebruikt u diervriendelijke producten?

Gebruikt u diervriendelijke producten?

Ja, bij NIChE vinden we het welzijn van dieren erg belangrijk. Daarom streven we ernaar om producten te gebruiken die diervriendelijk zijn. We maken zorgvuldige keuzes bij het selecteren van onze producten en merken, en we geven de voorkeur aan producten die niet op dieren zijn getest en geen dierlijke ingrediënten bevatten. Onze focus ligt op het bieden van hoogwaardige schoonheidsbehandelingen die niet alleen goed zijn voor jou, maar ook voor het milieu en alle levende wezens. Mocht je specifieke vragen hebben over de diervriendelijkheid van onze producten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om meer informatie te verstrekken en jouw zorgen te bespreken.

Wat is het verschil met een schoonheidsspecialiste of een Esthetisch deskundige/Huidtherapeut?

Wat is het verschil met een schoonheidsspecialiste of een Esthetisch deskundige/Huidtherapeut?

Huidtherapeuten of een Esthetisch deskundige is een bijlkomende specialisatie in de huidverzorging. En daarom kan NIChE intensievere behandelingen uitvoeren in de studio daar waar een reguliere schoonheidsspecialiste stopt omdat die gespecialiseerde specifieke kennis niet aanwezig is.
Behandelingen zoals laserbehandelingen uitvoeren (voor rimpels, grove poriën, vaatjes en pigmentvlekjes) en diepere peelings inzetten en gebruik van speciale apparatuur is aangewezen aan een goed gekwalificieerd getrainde behandelaar.  NIChE voldoet aan al deze voorwaarden.

Verkoopt NIChE cadeaubonnen en hoelang zijn deze geldig ?

Verkoopt NIChE cadeaubonnen en hoelang zijn deze geldig ?

Ze zijn een jaar geldig. Cadeaubonnen zijn enkel geldig op behandelingen en niet op producten. Heb je toch nog ergens een vervallen cadeaubon liggen , laat even iets weten en dan kijken we of we deze kunnen hervalideren.

.

Ik wil eenmalig een behandeling, heeft dat wel zin?

Ik wil eenmalig een behandeling, heeft dat wel zin?

Een eenmalige behandeling heeft zeker nut. Het is heerlijk ontspannend voor lichaam en geest en zorgt een paar dagen voor een prachtige huid. Voor langdurige resultaten zijn meerdere behandelingen en een goede huidverzorging noodzakelijk.

Kuurbehandelingen waarom en wat is dat?

Kuurbehandelingen waarom en wat is dat?

Een kuur is de beste methode om uw wensen bij specifieke huidverbetering snel te realiseren. Hiervoor kan ik u het best adviseren in een persoonlijk gesprek. 

Heeft het zin om in de zomer te beginnen laseren ?

Heeft het zin om in de zomer te beginnen laseren ?

We kunnen in de zomer doorlopend, bikini's en oksels laseren dat zijn zone's die zonder probleem gelaserd kunnen worden het hele jaar door. Voor dat je op vakantie vertrekt heb je het  voordeel dat je haartjes uitvallen net je voor vakantie vertrekt.

Heeft u wachtlijsten?

Heeft u wachtlijsten?

Er zijn drukke periodes en rustigere periodes dus we weten nooit op voorhand of het druk gaat zijn. Vind je geen plek in de agenda zou ik zeggen bel even we kunnen dan kijken hoe we u verder kunnen helpen. 

Is het enkel een vrouwensalon?

Is het enkel een vrouwensalon?

Vrouwen- kids- mannen zijn welkom! Wij discrimineren niet op basis van geslacht noch nationaliteit, geloof, leeftijd of klasse.

Ik draag een hoofddoek kan ik rekenen op privacy?

Ons salon is een one - to - one salon en kent een grote klantenbestand met verscheidene culturen en religies. Diversiteit maakt deel van het leven en van mijn salon. We discrimineren niet op basis van kledijdracht dat is iets wat elke persoon voor zichzelf moet beslissen en dient door anderen gerespecteerd te worden. 

Er zijn géén andere personen aanwezig. Je kan gerust in alle gemak je hoofddoek afdoen zonder schroom voor andere mensen. 

We hebben respect voor alle culturen en voor ons is iedereen welkom en iedereen mag en moet zich zelf kunnen zijn. Dit is een basisrecht. 

 

Ik heb naar NIChE gebeld, maar er neemt niemand op.

Laat een voicemail bericht en zodra we klaar zijn met onze behandeling wordt u zo snel mogelijk gebeld voor een afspraak of op jullie vragen te antwoorden. Laat zeker in je bericht na wanneer we u kunnen contacteren en dan zullen wit dit zo snel mogelijk doen. 

Wij werken uitsluitend op afspraak, zodat u er zeker van kunt zijn dat er voor uw behandeling voldoende tijd is gereserveerd.

Er zitten prijsverschillen in behandelingen, hoe komt dit?

Klopt! Sommige behandelingen die uitgevoerd worden met speciaal apparatuur kennen een hoger prijskaartje dan een standaard manuele behandeling. 

Denk aan IPL / Radio Frequentie, Elos,  Elektroporatie, Hydra derma facial, Microneedling , Derma flex pro PDT ...

Om specifieke behandelingen te geven hebben we speciaal apparatuur nodig en zo een toestel heeft een hoge aanschafkost of leasekost voor een bedrijf. 
De klant kiest zelf welke behandeling hij of zij wilt laten uitvoeren en aan welk prijskaartje. 

We werken met huidverbeterende technieken en kwalitatieve hoogstaande merken in het beter segment. Deze kwalitatieve , huidverbeterende merken gebruiken vaak vooruitstrevende producten die écht iets aan de huid doen. Deze producten kennen ook een hoger prijskaartje. Omdat we in de betere technologie geloven zullen we nooit met minderwaardige producten werken want dan verliezen we het doel uit het oog en dat is jullie verbeteren dankzij deze technologieën.

 


Bent u tevreden over de service ? Vertel het door ! Deel je ervaring met anderen en help ons groeien en beter worden. 

CONTACTFORMULIER