OP AFSPRAAK 

MA-VRIJ OP AFSPRAAK 

WOE GESLOTEN

Om een hoge kwalitatieve service aan te bieden wordt er enkel op afspraak gewerkt dus er is geen vrije toegang tijdens geboekte behandelingen.

 Info kan zowel op afspraak of via telefoon. Contacteer ons gerust en u wordt verder geholpen. Laat zeker een voicemail na dan bellen we dezelfde dag terug.. 

Geen afspraken via instagram of facebook want deze belanden meestal tussen gewone berichten.


ANNULATIES 

Gelieve ons 24h op voorhand te verwittigen.indien je je afspraak niet kan nakomen, we zijn heel begripvol op dat vlak. 
Onze tijd voor jullie is waardevol en die van jou ongetwijfeld ook.

Indien we enige misbruik merken dan kunnen we u in de toekomst niet meer verder helpen.


FAQ/veelgestelde vragen

Waarom noemt het schoonheidsinstituut NIChE ?

Waarom noemt het schoonheidsinstituut NIChE ?

Niche is op zich heeft veel betekenissen zoals ik een duizendpoot ben in het leven, inzetbaar op vele vlakken. Als je goed kijkt zie je de letter h als kleine letter en de rest zijn hoofdletters. NICE , weer daar de link met de prachtige badplaats NICE en het woord op zich NICE van schoonheid.in het Engels. Een NIChE is ook een uitzonderlijke markt en we proberen ook uitz

Gebruikt u diervriendelijke producten?

Gebruikt u diervriendelijke producten?

Ja ! 

Wat is het verschil met een schoonheidsspecialiste of een Esthetisch deskundige/Huidtherapeut?

Wat is het verschil met een schoonheidsspecialiste of een Esthetisch deskundige/Huidtherapeut?

Huidtherapeuten of een Esthetisch deskundige is een bijlkomende specialisatie in de huidverzorging. En daarom kan NIChE intensievere behandelingen uitvoeren in de studio daar waar een reguliere schoonheidsspecialiste stopt omdat die gespecialiseerde specifieke kennis niet aanwezig is.
Behandelingen zoals laserbehandelingen uitvoeren (voor rimpels, grove poriën, vaatjes en pigmentvlekjes) en diepere peelings inzetten en gebruik van speciale apparatuur is aangewezen aan een goed gekwalificieerd getrainde behandelaar.  NIChE voldoet aan al deze voorwaarden.

Verkoopt NIChE cadeaubonnen en hoelang zijn deze geldig ?

Verkoopt NIChE cadeaubonnen en hoelang zijn deze geldig ?

Ze zijn een jaar geldig. Cadeaubonnen zijn enkel geldig op behandelingen en niet op producten. Heb je toch nog ergens een vervallen cadeaubon liggen , laat even iets weten en dan kijken we of we deze kunnen hervalideren.

.

Ik wil eenmalig een behandeling, heeft dat wel zin?

Ik wil eenmalig een behandeling, heeft dat wel zin?

Een eenmalige behandeling heeft zeker nut. Het is heerlijk ontspannend voor lichaam en geest en zorgt een paar dagen voor een prachtige huid. Voor langdurige resultaten zijn meerdere behandelingen en een goede huidverzorging noodzakelijk.

Kuurbehandelingen waarom en wat is dat?

Kuurbehandelingen waarom en wat is dat?

Een kuur is de beste methode om uw wensen bij specifieke huidverbetering snel te realiseren. Hiervoor kan ik u het best adviseren in een persoonlijk gesprek. 

Heeft het zin om in de zomer te beginnen laseren ?

Heeft het zin om in de zomer te beginnen laseren ?

We kunnen in de zomer doorlopend, bikini's en oksels laseren dat zijn zone's die zonder probleem gelaserd kunnen worden het hele jaar door. Voor dat je op vakantie vertrekt heb je het  voordeel dat je haartjes uitvallen net je voor vakantie vertrekt.

Heeft u wachtlijsten?

Heeft u wachtlijsten?

Er zijn drukke periodes en rustigere periodes dus we weten nooit op voorhand of het druk gaat zijn. Vind je geen plek in de agenda zou ik zeggen bel even we kunnen dan kijken hoe we u verder kunnen helpen. 

Is het enkel een vrouwensalon?

Is het enkel een vrouwensalon?

Vrouwen- kids- mannen zijn welkom! Wij discrimineren niet op basis van geslacht noch nationaliteit, geloof, leeftijd of klasse.

Ik draag een hoofddoek kan ik rekenen op privacy?

Ons salon is een one - to - one salon en kent een grote klantenbestand met verscheidene culturen en religies. Diversiteit maakt deel van het leven en van mijn salon. We discrimineren niet op basis van kledijdracht dat is iets wat elke persoon voor zichzelf moet beslissen en dient door anderen gerespecteerd te worden. 

Er zijn géén andere personen aanwezig. Je kan gerust in alle gemak je hoofddoek afdoen zonder schroom voor andere mensen. 

We hebben respect voor alle culturen en voor ons is iedereen welkom en iedereen mag en moet zich zelf kunnen zijn. Dit is een basisrecht. 

 

Ik heb naar NIChE gebeld, maar er neemt niemand op.

Laat een voicemail bericht en zodra we klaar zijn met onze behandeling wordt u zo snel mogelijk gebeld voor een afspraak of op jullie vragen te antwoorden. Laat zeker in je bericht na wanneer we u kunnen contacteren en dan zullen wit dit zo snel mogelijk doen. 

Wij werken uitsluitend op afspraak, zodat u er zeker van kunt zijn dat er voor uw behandeling voldoende tijd is gereserveerd.

Er zitten prijsverschillen in behandelingen, hoe komt dit?

Klopt! Sommige behandelingen die uitgevoerd worden met speciaal apparatuur kennen een hoger prijskaartje dan een standaard manuele behandeling. 

Denk aan IPL / Radio Frequentie, Elos,  Elektroporatie, Hydra derma facial, Microneedling , Derma flex pro PDT ...

Om specifieke behandelingen te geven hebben we speciaal apparatuur nodig en zo een toestel heeft een hoge aanschafkost of leasekost voor een bedrijf. 
De klant kiest zelf welke behandeling hij of zij wilt laten uitvoeren en aan welk prijskaartje. 

We werken met huidverbeterende technieken en kwalitatieve hoogstaande merken in het beter segment. Deze kwalitatieve , huidverbeterende merken gebruiken vaak vooruitstrevende producten die écht iets aan de huid doen. Deze producten kennen ook een hoger prijskaartje. Omdat we in de betere technologie geloven zullen we nooit met minderwaardige producten werken want dan verliezen we het doel uit het oog en dat is jullie verbeteren dankzij deze technologieën.

 


Bent u tevreden over de service ? Vertel het door ! Deel je ervaring met anderen en help ons groeien en beter worden. 

CONTACTFORMULIER