Bij aankoop van 3 medik8 producten een gratis face lift bar cadeau t.w.v 20€ .

HOME » PERMANENTE MAKE UP

 

Voor de PMU liefhebbers zijn we een extra dienst aan het uitwerken in samenwerking met

E-MED clinic. Zij zijn gespecilseerd in permanente make up en door hun jaren ervaring heb ik beslist om op jullie vraag in te gaan. Graag had ik het zelf willen doen maar omdat ik graag de puntjes op de i zet ben ik op zoek gegaan naar een goede professionele samenwerkende firma die de medische deskundigheid biedt.

Het heeft 2 jaar geduurd maar nu is de kogel toch door de kerk. Sowieso zal ik hierin superviseren en dezelfde service aanbieden zoals jullie gewoon zijn van de andere behandelingen

E-med TOUCH gebruikt hoogwaardige apparatuur, hanteert de nieuwste technieken én werkt met de kwalitatiefste pigmenten. Onze producten zijn FDA- én CE- approved voor de Europese wetgeving en dus ook MRI-safe. 

Iedere vrouw verdient het om zich ALTIJD en OVERAL op haar mooist te voelen, zonder te moeten inboeten aan tijd en zelfvertrouwen.

Waarom kiezen voor E-med TOUCH Permanente Make-up BIJ NIChE ?

 

Iedereen ziet er graag goed uit! Tegenwoordig mag dat niet te veel van onze tijd innemen, want die hebben we meestal niet. Met Permanente Make-up bent u zo klaar, waar u ook naartoe gaat. Geen tijd te verspillen met bijtekenen van wenkbrauwen, het aanbrengen van een eyeliner én steeds perfect.

 

Permanente Make-Up is een cosmetische procedure waarbij veilige pigmenten in de huid worden gebracht. Het resultaat is make-up die perfect blijft voor lange tijd. Invloeden van buitenaf, zoals zon en afschilfering van de huid verbleken de make-up. Deze kan later naar wens terug verdonkerd worden. Je Permanente Make-up ziet er altijd professioneel aangebracht uit.

 

Cadeaubonnen NIChE niet geldig op PMU. 

PMU EYELINER BOVEN EN EYELINER ONDER