BOEK NU JE AFSPRAAK ONLINE


Schimmelnagels: om moedeloos van te worden. Ze zijn niet schadelijk voor de gezondheid maar ze zijn een psychologische last en een sociale belemmering.

Vooral in de  zomer, als de tijd van open schoenen en slippers weer aankomt wordt u weeral met de lelijke nagels geconfronteerd. U zal waarschijnlijk alles al geprobeerd hebben, maar het is te hardnekkig om er van af te komen?  Dan is het tijd om uw schimmelnagels te laten behandelen. 

 

Hoe ziet een schimmelnagel eruit?

Een schimmelinfectie aan de nagel kan zich op verschillende manieren manifesteren. Veel voorkomende verschijnselen zijn:


* Het gedeeltelijk loslaten van de nagelplaat aan de top van de nagel (distale onycholysis),


* Hoornvorming onder de nagelplaat waardoor deze omhoog geduwd wordt.


* Oppervlakkige witte of gele verkleuring van de nagelplaat (oppervlakkige mycose).

Hoeveel behandelingen zijn er nodig om schimmelnagels/kalknagels te verwijderen?

 

Er zijn minimaal drie behandelingen nodig. Als de schimmel hardnekkig vastzit en/of alle nagels (in ernstige mate) aangedaan zijn, is het mogelijk dat er meer behandelingen nodig zijn. 

Omdat het zeker een paar maanden duurt voordat er een gezonde nagel terug groeit, is de afspraak voor de nacontrole na ongeveer een half jaar.

 

 

Hoe werkt de IPL technologie met RF  ?

De e-light  IPL technologie maakt gebruik van licht gecombineerd met radiofrequentie, de energie die hierbij vrijkomt in de nagel wordt omgezet in warmte. Door de hoeveelheid warmte in de nagelplaat wordt de schimmel gedood vanaf een temperatuur van 45°.

Doet een schimmelnagel/ kalknagel behandeling met de IPL pijn?

De behandeling voelt soms aan als kleine prikjes of warm. De behandeling zelf duurt gelukkig maar een paar minuten, afhankelijk van hoeveel nagels er zijn aangedaan.

LET OP ! Dit is een combinatiebehandeling. Thuiszorg is even belangrijk om de schimmel in te tomen. Enkel laseren zal niet voldoende zijn. 

LASEREN SCHIMMELNAGEL
Per Nagel (enkel en alleen als de rest in orde is ) € 25
Eén voet € 55
Twee voeten € 85

Indien de schimmel té gevorderd is, gaan we  beide voeten  behandelen anders is de behandeling niet succesvol. Volhouden en adviezen opvolgen leiden tot succes. Voor dat u start wordt u hierover geïnformeerd. 

De behandeltijd is non - medisch noch invasief. Resultaten verschillen van persoon tot persoon en is niet voorspelbaar.  Er zijn sommigen die maanden in behandeling zijn en sommigen die na 2 maand(2sessies) al resultaat behalen. Dit is afhankelijk van de omgevings- en persoonlijke factoren van de te behandelen persoon. In feite is het een trial and error verhaal en gelukkig zien we meer slagingen dan mislukkingen. Heel veel is afhankelijk van de inzet van de klant. Wanneer de schimmel heel hardnekkig is , gaan we er sowieso uit dat het een paar maand zal duren. Dit is het geval wanneer de schimmel al over de helft van de nagel zit. Zit hij al volledig in de lanula dan zal het langer duren. Deze behandeling is ook altijd in samenspraak met een dokter om zo tot het beste resultaat te komen. 

Hoe kan ik mijn schimmelnagels thuis het beste verzorgen?

 

  • Ondersteuning met   anti-schimmelproducten voor in de schoenen.
  • Droog de tenen extra goed af na het douchen of baden.
  • Wassen met germicide zeep. (Zie hieronder)
  • Reinig de badkamervloer extra of douche op slippers.
  • Elke dag propere sokken.

NAGELSCHEUR STOPPEN

NAGEL RECONSTRUCTIE 

 

Ja, ik heb interesse in het laten behandelen van schimmelnagels

Maak hieronder je afspraak voor een consult en laat je informeren.

www.niche-beaute.be