BOEK NU JE AFSPRAAK ONLINE

WAT IS HIGH FREQUENCY ?

High Frequency is een populaire huidverzorgingstechniek die wordt gebruikt om verschillende aandoeningen te behandelen, waaronder acnebehandeling, vergrote poriën, fijne lijntjes en rimpels en gezwollen of donkere ogen. Om het concept van hoge frequentie volledig te begrijpen, is het nuttig om meer te weten te komen over de wetenschap achter de creatie ervan en de voordelen die het heeft wanneer het op uw huid wordt gebruikt.

WAT DOET HIGH FREQUENCY?

Er zal een aanzienlijke verbetering zijn in de helderheid van uw huid bij gebruik van hoge frequenties.  Hoge frequentie verhoogt de zuurstof in huidcellen, verbetert de algehele textuur, toon, glans en helpt acne-problemen te behandelen. Bovendien bevordert deze behandeling de stimulatie van collageen en de aanmaak van elastine, waardoor de huid er steviger uitziet. Lees hier meer over voordelen

DE GESCHIEDENIS IN HET KORT

Het eerste hoogfrequente apparaat werd eind 1800 ontwikkeld door de beroemde wetenschapper Nikola Tesla en werd de Violette Straal genoemd. Hoewel het een aantal functies biedt, werd het vóór de uitvinding van 'moderne' antibiotica grotendeels gebruikt voor medische doeleinden, zoals bij de behandeling van keelontsteking en andere infecties en om de genezing van wonden te versnellen. De Franse biofysicus Jacques-Arsène d'Arsonval deed ook vroeg werk op het gebied van elektrotherapie. In 1892 introduceerde hij het gebruik van hoogfrequente stromen om ziekten van de huid en slijmvliezen te behandelen. Hoge frequentie wordt traditioneel "D'Arsonval hoge frequentie" of de "Tesla-stroom" genoemd. In de jaren 70 ontdekten Europese salons de cosmetische en helende voordelen van hoogfrequente elektrische stimulatie op de huid en tegen 1980 werd de technologie in Noord-Amerika veel gebruikt door professionals in de huidverzorging. Beschouwd als een zeer veilige en niet-invasieve benadering van huidverjonging, werd hoogfrequente technologie snel erkend door een licentie als de belangrijkste behandeling voor veel huidaandoeningen, variërend van acne tot rimpels tot haaruitval.

DE WETENSCHAP 

Alle hoogfrequente gezichtsapparaten werken met behulp van een glazen hoogfrequente elektrode om verschillende contouren van het gezicht en lichaam te behandelen. Wanneer aangebracht op het huidoppervlak, gaat een milde elektrische stroom door de met neon- of argongas gevulde glaselektrode, waardoor deze een subtiele gloed en zoemend geluid uitzendt. Afhankelijk van het inerte gas waarmee ze zijn gevuld, produceren de elektroden een neonrood/oranje of violet/blauw licht. Traditioneel wordt een huid die gevoelig is voor acne behandeld met violet en een verouderende huid met rood, maar recente onderzoeken tonen aan dat beide effectief zijn, ongeacht de zorg voor de huidverzorging. Tijdens de hoogfrequente behandeling worden verrijkte zuurstofmoleculen geproduceerd die een antibacteriële werking en een “natuurlijke” thermische weefselopwarming creëren. Deze reactie helpt je bloedvaten om gifstoffen af ​​te voeren, terwijl de cellen in je huid zijn verrijkt met voedingsstoffen en hydraterend volume. Dit zorgt op zijn beurt voor een toename van de bloedcirculatie en celvernieuwing die verhoogde niveaus van collageen en elastine ondersteunt. Na slechts één behandeling voelt de huid direct energiek en merkbaar zachter aan. Hoge frequentie heeft bewezen effectief te zijn op bijna elke huidlaesie, van acne en brandwonden tot harsbehandelingen en koortslippen. Gezichtsbehandelingen met hoge frequentie worden beschouwd als een veilige, zachte en therapeutische benadering van huidverjonging, die snel herstelt en de gezondheid van uw huid herstelt. Plan een consult in met een van onze schoonheidsspecialisten om te zien of hoge frequentie geschikt is voor u. U kunt meer te weten komen over onze hoogfrequente diensten door te bellen naar Laser Skin Solutions.

DOODT HIGH FREQUENCY BACTERIEN?

Hoge frequentie voedt het huidoppervlak, doodt P. acne-bacteriën, stimuleert de bloedsomloop en helpt bij ontgifting, trekt bloedvaten samen en minimaliseert een rode, ontstoken huid. … Dit soort behandeling kan ook helpen bij het verkleinen van de poriën, het verminderen van tekenen van veroudering en het stoppen van hardnekkige acne.

WAT IS EEN HOOGFREQUENTIE BEHANDELING ?

De hoogfrequente gezichtsbehandeling wordt gebruikt om hardnekkige acne te behandelen en te voorkomen, vergrote poriën te verkleinen, fijne lijntjes en rimpels te verminderen, gezwollen ogen te verminderen, donkere oogkringen te vervagen en zelfs de conditie van de hoofdhuid te verjongen en de haarzakjes te voeden voor een gezondere haargroei . Beschouwd als een tijdloze en essentiële huidverjongende behandeling in de huidverzorgingsindustrie, stimuleert hoge frequentie de celvernieuwing en helpt het bij een betere penetratie en absorptie van huidverzorgingsproducten door de weefsels van de huid zachtjes te verwarmen. Hoogfrequente gezichtsmachines en apparaten (traditioneel aangeduid als "violette stralen") variëren in ontwerp en uiterlijk, maar het onderliggende principe, de technologie en de operationele functies zijn hetzelfde. De meeste professionele hoogfrequente machines die in medische kantoren worden gebruikt, werken met een frequentie van 100.000–2500.000+ Hertz (cycli per seconde). Het is aangetoond dat de veilige en zachte oscillerende en zuurstofgevende kracht van hoogfrequente elektrische stroom de bloedcirculatie verbetert, de productie van collageen en elastine verhoogt, toxines en acne-veroorzakende bacteriën verwijdert, lymfedrainage stimuleert, dode huidcellen exfolieert en de opname van huidverzorgingsproducten verbetert. De primaire werking van hoogfrequente stroom is thermisch (warmteproducerend) en wordt gekenmerkt door een hoge mate van oscillatie. Vanwege de hoge trillingssnelheid veroorzaakt hoge frequentie geen spiersamentrekkingen - in plaats daarvan werkt het volgens het principe van huidversteviging.

CONTRA-INDICATIE

- Zwangerschap

- Pacemaker

- Lupus 

- Rosacea 

- Epilepsie

- Open wonden

- Cancer

- Open wonden

- Zonnebrand 

- Gevoelige huid

VOORDELEN VAN HOOGFREQUENTIE?

  • Een verbetering van acne
  • Een vermindering van vergrote poriën en mee-eters
  • Een verzachting van fijne lijntjes, rimpels en slappe huid
  • Een vermindering van wallen in de ogen
  • Een vervaging van donkere oogkringen
  • Een verbetering van het uiterlijk van cellulitis
  • Een verbeterde bloedcircultie 
  • Gezondere haargroei.