BOEK NU JE AFSPRAAK ONLINE

HET KAN VOORKOMEN DAT DE ONLINE AGENDA UIT LIGT. INDIEN DIT ZO IS GELIEVE DAN EEN BERICHT TE STUREN EN DAN BOEKEN WIJ ZELF OF DAN WORDT U GEBELD. HET KAN VIA DE ONDERSTAANDE BUTTON.

Hoe kan ik een afspraak boeken ?

Afspraken kunnen via de online agenda of u kan even bellen of snel whatsappen. 

Ik vind geen gepaste afspraak wat nu ?

Bel of stuur een bericht wij kunnen vaak meer zien in de agenda en kunnen zelf wat dingen aanpassen. Een nee heb je een ja kan je altijd krijgen . 

Is mijn afspraak online ook meteen vastgelegd?

Alle afspraken worden eerst nagekeken en worden doorgaans binnen de 3h bevestigd. U krijgt hiervan een bevestigingsmail.

Het lukt me niet om een online een afspraak te boeken , wat nu ?

Geen paniek. Je kan even bellen en als ik niet meteen antwoord laat dan een voicemail achter of stuur een bericht. Niet via instagram want deze worden veel te laat gezien. 

Ik twijfel of ik wel een afspraak moet nemen.

Indien je onzeker bent dan kan je altijd een telefonische consultatie aanvragen of advies. We begrijpen dat de drempel soms héél groot is en niet iedereen is uit hetzelfde hout gesneden. 

Een afspraak boeken en dan last - minute annuleren omdat je dit nooit gedaan hebt heeft voor jou en ons geen zin. Wij lijden inkomensverlies en u gezichtsverlies. 

Indien je er zin in hebt ga ervoor ! Indien je teveel twijfelt gewoon niet doen mss heb je op een later tijdstip wél de zin. 

Weet dat jullie altijd welkom zijn met vragen.

Kan ik een afspraak nemen via mail?

Neen , enkel afspraken via telefoon, bericht, whatsapp of de online agenda zijn geldig. We hebben graag dat iedereen zich identificieert en hopen zo nepafspraken te vermijden. 

Afspraken via mail , instagram of andere kanalen zijn geldige afspraken. 

Ik moet mijn afspraak annuleren

Afspraken annuleren is kosteloos en kunnen tevens 24h op voorhand zelf via de app gewijzigd worden. Als u hier geen gebruik van maakt dan geeft u ons als bedrijf niet de kans om anderen verder te helpen en zorgt u persoonlijk dat wij economisch verlies lijden. Kan u online niet wijzigen dan stuurt u een bericht of belt u even. We zijn flexibel. Aub NIET via instagram we  krijgen als professioneel bedrijf veel spam dus jullie berichten worden gemist of niet gelezen. liefst via whatsapp of gewoon bericht. 

Wat als je een NO SHOW doet.

Een No Show betekent dat je een afspraak neemt en niet komt opdagen of zelfs niks laat weten. Je wordt meteen geblokt in de online agenda en je kan géén online afspraak meer boeken. 
Je kan een afspraak vergeten of er kan altijd iets gebeuren dat is overmacht. 

Wanneer u niet komt opdagen krijgt u binnen het kwartier een reminder en als daar geen reactie op komt dan bent u sowieso niet meer welkom. 

Ik ben een nieuwe klant, kan ik ook boeken ?

Nieuwe klanten zijn welkom. We hebben wel een klantenstop voor Brows solo maar niet voor de browbar. Wenkbrauwen en bovenlip kunnen wel ingeboekt worden bij andere gelaatsbehandelingen. 

Bent u een nieuwe pedicure klant ?

Nieuwe pedicure klanten dienen even ons te contacteren ook met  speciale voetaandoeningen, dan vragen we u om eerst even contact op te nemen om de correcte behandeling te bespreken.

Is een handdoekje verplicht bij een pedicure?

Handdoekje is verplicht om kruisbesmetting tss klanten te vermijden. Ik ben hier heel streng in om hoge hygiëne maatregelen te bewaren tussen klanten en in de goede werking van het salon. 

Hoe kan ik betalen ?

 Betalingen kunnen via payconiq / cash / doe es Genk kaart / consumptie - ecocheques op papier** - Geen creditcard /Cadeaubon NIChE*/ op voorhand  indien het een verrassing is voor iemand. 

*Cadeaubonnen zijn enkel geldig op behandelingen. 

* Vervallen cheques worden niet aanvaard. 

In de toekomst zal dat ook online kunnen via de boekingspagina maar dit is nog niet actief. 

Ik wil iemand verrassen, Kan dit ?

Absoluut dat komt heel vaak voor. Kom even of bel even en dan kijken we hoe we dit kunnen regelen om een leuke verrassing te organiseren voor een vriendin of geliefde. 

Betaling wordt op voorhand geregeld zodanig dat de verrassing compleet is. Wij staan hier voor open. 


LET OP ! NIET ALLE AFSPRAKEN ZIJN ONLINE ZICHTBAAR. GELIEVE TE BELLEN OF TE STUREN VOOR EEN AFSPRAAK INDIEN JE AFSPRAAK NIET ONLINE STAAT