BOEK NU JE AFSPRAAK ONLINE

WAAROM EEN Elos LASERBEHANDELING?

 

Deze technologie is een unieke techniek waarbij IPL gecombineerd wordt met een tweede energiebron, namelijk radiofrequentie (RF). Deze combinatie zorgt ervoor dat we met lagere, veiligere energielevels nog betere resultaten kunnen behalen.

HOEVEEL LASERBEHANDELINGEN?

 

We merken in de praktijk dat de meeste klanten na 3-4 sessies tevreden zijn, !!niet!! alle haren zijn dan definitief weg maar je hebt wel geen last meer van die snelle stugge haargroei en ontstekingen. 

Ter indicatie hebben de meeste gemiddeld 8 tot 10 behandelingen nodig om het gewenste resultaat te behalen. 

, Als ik dit geweten had dan had ik dit véél eerder gedaan, zo blij met het resultaat. Ik moet nog amper mijn oksels scheren en dat na een aantal x. Merci , Nadia T.'

IS LASERONTHARING DUUR ? 

 

Op lange termijn is Laserontharing zelfs GOEDKOPER

dan een andere vorm van ontharen 

 


LASERONTHARING LASER WAXEN
OKSELS € 50/sessie € 15/sessie
Na 12 maanden € 300* € 180
Na 25 jaar € 900** € 4500

* 8 behandlingen  met de actuele promo

**schatting van een onderhoudsbeurt om de 2 jaar.

LASERONTHARING IS DE GOEDKOOPSTE  OPLOSSING 


,Na 6 behandelingen alles definitief weg, zo blij dat ik haarvrij ben , Ellen V.  *    


GRATIS PROEFBEHANDELING 

 

We bespreken de haalbaarheid en de kostprijs. We voeren doorgaans ook eerst een proefbehandeling

In België zijn klanten verplicht  om een toestemmingsformulier te ondertekenen. . Hier staan de voorzorgsmaatregelen wat je wel en niet mag tijdens een kuur.

VOORBEREIDING EN VERLOOP

 

 • Stop met bruinen zonder zon (zelfbruiner) vanaf 3 weken voor de laserbehandeling. 
 • Géén zonnebank 
 • Gebied  3 dagen op voorhand scheren.
 • Waxen is verboden
 • Indien u fotogevoelige medicatie neemt dient u dit te melden.
 • Géén bodylotion, parfum of deo gebruiken in het te behandelen gebied.
 • U komt altijd gewassen naar een sessie.
 • Haartjes zullen na 2 weken loslaten en uitvallen. U mag blijven scheren.
 • Indien u een auto-immuun ziekte heeft dient u dit ook te melden en eventueel permissie aan uw arts te vragen.(vb .lupus)
 • Belangrijk
 • indien u implantaten heeft dient u dit te melden.
 • Verboden voor zwangere vrouwen

NAZORG 

 

 • Geen zonnebank tijdens een kuur
 • Bescherm uw huid atlijd tegen uv zonlicht (beschermingsfactor 50) en dit voor hyperpigmentatie te vermijden.
 • Bij roodheid of irritatie mag u altijd Flamigel gebruiken.
 • Behandelingen in het gelaat dient u altijd een SPF te gebruiken wanneer u naar buiten gaat.
 • Gebied niet scrubben of waxen.
 • Géén bodylotion, parfum of deo gebruiken in het te behandelen gebied.

NEED TO KNOW BEFORE THE GO 

 

Haarcyclus 

Defintieve vernietiging  van de haren is afhankelijk van de groeicyclus van een haar. 

Elke haar heeft een anagene( groei) -  een Catagene (rust) - een telegone(uitval) fase. 

Haren kunnen alleen maar succesvol vernietigd worden als ze in de groeifase zitten

De reden is dat de haren in deze fase directe bloedtoevoer hebben van de haarvaatjes en dat voldoende pigment aanwezig is. 

Maximaal zitten ongeveer 20/40 % van alle haren in de groeifasse. Dat wil zeggen dat 60/80% nog niet in de juiste fase zit en weer terugkomt. 

Deze haren moeten opnieuw behandeld worden. Dit verklaart de meerdere behandelingen om een succesvolle ontharing te hebben. 

 

Hoe werkt het lichtontharing? 

Lichtontharing werkt volgens het principe van selectieve fotothermolyse. 

Licht wordt aangetrokken door de kleurstof van het haartje en wordt vrij snel erna omgezet in warmte. Deze warmte gaat de cellen binnen het zakje vernietigen zonder het omliggend weefsel mee op te warmen.  

Hier is haarkleur zeer belangrijk. Enkel gepigmenteerd haar kunnen we met succes behandelen.

 

 

Waarom moet je scheren voor de ontharing?

Het is de bedoeling dat je je scheert voorafgaand aan de behandeling. De haar moet kort genoeg zijn om het laserlicht goed door te leiden naar de haarwortel toe zodat deze voldoende energie krijgt en daardoor verhit raakt. Als de haren te kort zijn (of verwijderd zoals bij harsen) dan heeft de laser niets om zich door te laten geleiden. 

 

Kan je laseren tijdens een zwangerschap?

Wij raden het af om tijdens de zwangerschap te laser ontharen. Het is onvoldoende bekend welke gevolgen het voor een ongeboren kind heeft. Ook ben je tijdens de zwangerschap gevoeliger. 

 

Laser ontharen hoeveel behandelingen?

Gemiddeld hebben mensen tussen de zes en tien behandelingen nodig. Dit is afhankelijk van jouw huid- en haartype. Dit is moeilijk te voorspellen omdat elk lichaam anders reageert op een behandeling en elk haar ook anders is. Donker haar op een lichte huid is het meest effectief om te verwijderen en deze types behalen ook de meest goede resultaten. Ieder mens, iedere huid en iedere haargroei is anders. Er is dus geen standaard aantal behandelingen. Ter indicatie hebben de meeste gemiddeld 8 tot 10 behandelingen nodig om het gewenste resultaat te behalen. We volgen het proces ieder keer op en als we zien dat er géén resultaat geboekt wordt/ de klant is hier dan niet RESPONDIVE dan worden de behandelingen ook gestaakt in overleg. 

 

100% haarloos? 

Helaas komt het zelden voor dat we de haargroei 100% kunnen reduceren. Er zullen altijd enkele haren achterblijven. Echter, zijn het vaak de hele dunne haren die het laserlicht niet meer goed kunnen absorberen. Deze haren zijn vaak zo dun dat ze niet bijzonder storend zijn. We spreken van een goed resultaat van 80% reductie. 

 

Hoe oud moet je zijn voor laser ontharen?

Bij jonge mensen is het lichaam nog in ontwikkeling. Het lichaam ontwikkelt namelijk in de puberteit veel hormonen waardoor er na een laserbehandeling nog nieuwe haartjes tevoorschijn kunnen komen. Om teleurstelling te voorkomen, raden wij dan ook aan pas vanaf 16 jaar te beginnen met laseren. Tot de leeftijd van 18 jaar moet een ouder of voogd schriftelijk toestemming geven.  Vaak zien we ook dat er meerdere beurten nodig zijn bij jonge mensen dus hou er zeker rekening mee wanneer je hiermee wilt starten. 

Is laser ontharen gevaarlijk?

Laser ontharen is volkomen veilig, mits het op de juiste manier wordt uitgevoerd. Dat betekend door een opgeleide huidtherapeut. Roodheid, zwelling en warmte kunnen voorkomen na een laserbehandeling. Deze huidreacties zijn van korte duur en herstellen volledig, dit is eerder uitzonderlijk dan de regel. 

 

Fabels

 • Laserontharing kan ook voor blond haar, grijze haar of donshaar. Nee, over het algemeen is dergelijk haar niet te laseren. In enkele gevallen kan het geprobeerd worden als er nog een beetje melanie (dus pigment) in het haar zit. Maar als er helemaal geen pigment in de haar zit, dan kan enkel met behulp van de methode ‘elektrisch ontharen’ onthaard worden.
 • Laserontharing doet helemaal geen pijn. Iedereen ervaart laseren anders, maar gevoelloos is laserontharing niet. Ervaringen worden omschreven als of ‘een elastiekje tegen je huid aanschiet.’ of ‘je met je net geschoren benen meteen de zee ingaat. Het tintelt beetje.’De meeste ervaren dat als ‘je voelt de lasershots op het moment van de behandeling, daarna niet meer.’
 • Haar komt nooit meer terug na de laserontharing.  Nee, helaas. Afhankelijk van hormonen, leeftijd, medicijnen etc. kan het haar op den duur beetje terug komen. Bij een kan pas na 5 jaar zijn, bij een ander na 1 jaar. Echter er zal niet zoveel haar terugkomen als voor de laserontharingsbehandeling en het haar is een stuk dunner.

 

 • Definitie: ‘Definitieve ontharing’

  100% definitieve ontharing kan helaas niet. Maar met de juiste laser en juiste instelling kan er best mooi resultaat bereikt worden. Het is meer ‘Duurzaam ontharing.’ Dat wil zeggen dat je voor langere tijd van je haar af bent. Er zijn cliënten die 5 jaar niet hoeven te scheren na een kuur van laserontharing. Gemiddeld kan er 70% tot 90% haar verwijderd worden. Echter om het resultaat bij te houden komen de meeste cliënten 1x per jaar minimaal een of drie behandelingen herhalen. Sommigen kiezen ook niet elke jaar maar pas wanneer ze denken ‘nu is weer nodig’. ‘Die 5 haartjes in mijn oksels, let ik ook niet meer op.’ 

Dus niet voor , grijs, lichtblond of rossig haar. 

Deze type's zijn sowieso niet vatbaar omdat ze niet tot géén of niet de juiste pigment bevatten voor een succesvolle ontharing. Voor deze type's blijft nog enkel elektrisch ontharen over wat duur en tijdrovend is. Dus ook niet met andere soorten lasers.  

 

by cate devuono


WAAROM BIJ NIChE LASERONTHAREN?

 

 1. PRIJS
  Permanente ontharing heeft een kostenplaatje maar voor aanvang brengen we het hele kostenplaatje in kaart en voor dat u hiermee start wordt u eerlijk geïnformeerd en bent u vrij om te starten wanneer u wenst. Er is geen aankoopverplichting en u heeft recht op een kosteloos gesprek en proefshot. 
 2. BEWEZEZEN RESULTATEN
  We merken in de studio dat de meeste klanten al na 3-4 sessies tevreden zijn door de al bereikte resultaten. De haartjes zijn minder en dunner en we zijn hier fier op ! Uit ervaring is geweten dat doorgaans ontharingen in het gelaat moeilijker zijn dan andere regio's maar op termijn behalen we ook hier goede resultaten. Indien dit hormonaal gerelateerd is , is het vaak hardnekkiger dan andere regio's. 
 3. PIJNLOOS EN VEILIG
  Door het gebruik van een gekoelde kop en verkoelende gel, is de Laserbehandeling zéér 
  verdraagbaar.
 4. GEEN LANGE WACHTTIJD
  Afspraken elke weekdag mogelijk, ook tijdens de middag- en avonduren. Door deze unieke  service kunnen we sneller op jullie vraag inspelen zonder lange wachttijden.
 5. PERSOONLIJKE BEGELEIDING
  Cathy De Vuono, Lasertherapeute en zaakvoerder van NIChE, voert de Lasersessies zelf uit en volgt continue brede opleidingen. 
 6. GRATIS PROEFBEHANDELING
  Tijdens de gratis intake kan je kennismaken met de lasertherapeute en de behandeling zonder enige kost. Uit ervaring ben ik bewust dat het geen gemakkelijke stap is,  vandaar dat we deze policy hanteren. Je goed voelen voor, tijdens en na een behandeling is voor NIChE een topprioriteit en er moet een klik zijn tss behandelaar en klant. 
 7. KWALITEIT EN HYGIËNE 
  Alle veiligheids - en kwaliteitsvoorschriften worden strict gehanteerd en dit in een hygiënische setting. Jullie mogen steeds een eigen handdoek meenemen dit wordt vaak als prettiger ervaren dan papieren tissues en onderleggers. 
 8. BEGELEIDING IN DE VOOR EN NAZORG 
  Gedurende de behandeling krijgt u doorgaans antwoord op uw vragen u hoeft niet op een volgende afspraak te wachten. Samen kijken we naar het verloop van de behandeling. Als klant mag je altijd stoppen wanneer u wilt met de behandeling. 
 9. BEHANDELTERMIJNEN RESPECTEREN 
  Tussen de behandelingen zit vaak een interval van 4 tot 8 wekenLaser behandeling op een donkere huid duurt vaak wat langer. Respecteer deze tijden want het lichaam neigt altijd naar herstel dus niet te lang tussen behandelingen houden want dit kan het resultaat negatief beïnvloedenen en de behandelingen verlengen. Als klant bent u zelf verantwoordelijk om deze termijnen te respecteren, indien u prompt stopt dan moet u bewust zijn dat dit invloed heeft tot het behaalde resultaat. 
 10. CONSTANTE SCHOLING

  Ik school me continue bij door de veranderde technologieën en behandelmethodes te kennen . Ik volg zowel opleidingen wat het praktische betreft en ernaast komt er ook een grote theorie en elektromechanische kennis van het apparatuur. 
  Deze opleidingen worden door Laseringenieurs / dokters / fabrikanten van Laserapparatuur gegeven. Ben zelf gepassioneerd door Laser in het algemeen en vind het belangrijk om de werking van zo een toestel van binnen en buiten te kennen om zo goed mogelijk te weten waar ik mee bezig ben . 

  Overzicht met relevante opleiding, training, bekwaamheden

  • Cutera University E-Learning London - The Latest Advances in IPL Technology & Purchasing Hair Removal devices - Laser training by Kevin Williams (10/2022)
  • Cutera University E-Learning London -  Laser Physics : Introduction & Refresher need tot know - Safety operating the laser and light based devices - Laser training by Kevin Williams (10/2022)
  • Web seminar - Cutera UK-  xeo  Laser Platform - Unique Protocols- Ipl+ Laser - Dr. Green Rick  Plastic surgeon ( 04/2022)
  • Dermatologie & huidaandoeningen voor in het schoonheidssalon- Dermedics Benelux- Skin aestethics België (Feb. 2022)
  • Web Seminar DAS-Plasma - Plexr softlaser -  huidverjonging Sure Medical Nederland - Feb. 2022
  • Webinar schimmelnagels:/  Lunula Laser - Robert Sullivan- Uk Treatment of Onychomicosis - Nail Fungus - schimmelnagels.  (2021)
  • Master Class Gentle Pro Tm laser  Serie by Professor Firas AL-Niami - Candela laser UK- skin&hair ( 2021)
  • Getuigschrift Dermaplaning - Derma plane pro- SyntraPXL  (2021)
  • Training apparatuur - VPL energist laserontharing syntra - Esthetisch deskundige (2021)
  • Web seminar deelname Yellow Medical -Geel - Belgium - Primelase - L'épilation au laser - Dr. Christian  Depurdu Monaco France (2020)
  • Web seminar deelname Dalton Medical b.v Nederland - ablatieve- non ablatieve huidverbetering dmv Laser (2020)
  • Web seminar deelname Dalton Medical b.v Nederland - Specialistie Ontharen met Nd-Yag , IPL , Alexandrite- huidtype en haarfases - Ins & Outs (2020)

    

 11. ONLINE AGENDA 
  Boek en beheer je afspraak vanuit je luie zetel 24/7 - anytime anywhere.
 12. GEEN CONTRACT OF BINDING 
  Als klant mag u zelf bepalen wanneer u stopt er is geen minimumafname aan behandelingen. Ler wel op , als je te vroeg stopt dan zal je niet het maximale of beoogde resultaat kunnen behalen. 

KLEINE ZONES
CONSULT/INTAKE GRATIS
BOVENLIP OF KIN €40
BOVENLIP EN KIN €65
KIN+ KAAK €85
kAAK- KIN - WANGEN (oor-oor) € 110
OKSELS €50
BIKINI MINI €75
NAVELLIJN €30
LASERONTHARING/IPL
KLEINE ZONES
BIKINI BRAZILIAN €95
BIKINI FULL FRONT €100
BIKINI FULL (MAX) €150
HANDEN €50
VINGERS OF TENEN €25
GROTE ZONES
CONSULT/INTAKE GRATIS
ONDERBENEN ZONDER KNIE €120
ONDERBENEN MET KNIE €150
BOVENBENEN €230
VOLLEDIGE BENEN €300
ARMEN ONDERKANT €150
ARMEN MAXI €180
RUG+SCHOUDERS* €300
BORST OF BUIK* €240
BORST+BUIK* €300
BILLEN €150
PERMANENT ONTHAREN/ DEFINITEIF ONTHAREN


NIET ALLE FOTO'S KUNNEN WE UIT PRIVACY REDENEN NIET PLAATSEN. U KAN WEL RESULTATEN BESPREKEN TER PLAATSE.


Contact

T +(0)468 17 13 14

info@niche-beaute.be

www.laserstudio.be 

 

Adres 

Mosselerlaan 123

B-3600 Genk

 

Openingsuren

Op afspraak of via de online agenda

 

Gratis  gereserveerde parking voor de deur / fietsenparking