Er kan enkel afgehaald worden er is geen actieve webshop

HOME » MEDIK8 PRODUCTEN

 

BESTE KLANTEN ER IS EEN LICHTE PRIJSSTIJGING VOOR SOMMIGE PRODUCTEN DEZE ZULLEN ZO SNEL MOGELIJK AANGEPAST WORDEN EN KUNNEN DUS VERSCHILLEND ZIJN. RETINOL 3TR IS UIT HET ASSORTIMENT EN WORDT VERVANGEN DOOR DE 3TR INTENSE.

BEDANKT VOOR JULLIE BEGRIP.

 

Vind je het niet ? Contacteer ons en we zullen u 100% kunnen verder helpen met al uw vragen. 

De eerste stap in elk huidverbeteringsregime; reinigen is essentieel voor het verwijderen van dagelijkse onzuiverheden terwijl de huid wordt geconditioneerd. Een volledig schone huid betekent ook dat de volgende stappen in uw regime zijn geoptimaliseerd: serums dringen dieper door, vochtinbrengende crèmes worden beter opgenomen door de huid; actieve ingrediënten kunnen hun beste werk doen. Ons gevarieerde assortiment reinigers omvat lichte schuimen, weelderige crèmes en zacht exfoliërende gels. Er is echt iets voor iedereen.

Medik8's vochtinbrengende crèmes bieden veel meer dan eenvoudige hydratatie. Ze onthullen een soepele, zachte en jonger uitziende huid. Elk werkt om de huid diep te voeden, te beschermen en te hydrateren. Met een uitgebreid assortiment crèmes en serums om specifieke huidproblemen aan te pakken, kunt u een vochtinbrengende crème kiezen die is afgestemd op uw specifieke behoeften.

Serums zijn de geheime wapens van huidverbetering; wij maken vanaf dag één krachtige serums. Serums werken in de diepere lagen van de huid om gerichte behandelingen te bieden voor een reeks huidproblemen. Ze zijn snelwerkend en met prachtige texturen. Ontdek de kracht van de lichtgewicht serums van Medik8 die de belangrijke actieve ingrediënten leveren precies daar waar ze nodig zijn.

De oogcrèmes en serums van Medik8 zijn speciaal samengesteld om voor het gevoelige ooggebied te zorgen dat veel dunner is dan de rest van uw gezicht. Ze zijn zacht en toch effectief en richten zich op tekenen van huidveroudering, waaronder wallen, fijne lijntjes en donkere kringen voor een ontwaakt, jonger ogend ooggebied.

Krachtige probleemoplossers! Gezichtsmaskers absorberen onzuiverheden en geven de huid een belangrijke boost. Ontspan, neem de tijd en geniet van een spa-ervaring thuis met dank aan Medik8.

De huid is de eerste verdedigingslinie van uw lichaam tegen invloeden van buitenaf. De huid is gecompliceerd ontwikkeld om uw inwendige organen veilig en gezond te houden. De huid bestaat uit 3 lagen; de bovenste defensieve epidermale laag, de middelste collageengevulde dermis en de onderste dempende subcutane laag.