Bij aankoop van 3 medik8 producten een gratis face lift bar cadeau t.w.v 20€ .

HOME » BEHANDELINGEN » WELLBOX(S)

Wellbox®[S], de referentie
op het gebied van de behandeling van rimpels en vet.

De celstimulatie van deWellbox®[S] is een 100 % natuurlijke, onschadelijke en niet-agressieve methode. De doeltreffendheid op de tekenen van veroudering en op het silhouet werd wetenschappelijk aangetoond.

Wellbox®[S] respecteert de ecologie van de huid om aan de esthetische verwachtingen van alle vrouwen te voldoen: gelokaliseerd overtollig volume, sinaasappelhuid, gebrek aan stevigheid, rimpels, ...

 

De verplaatsing van de rollen op de huid stimuleert op een natuurlijke manier de adipocyten, cellen die de vetopslag in ons organisme regelen. Ondanks een perfecte hygiëne heeft hun activiteit de neiging om te vertragen, wat leidt tot overtollig volume en cellulitis.Een zichtbaar jongere huid

  • Een zichtbaar jongere huid
  • Minder zichtbare rimpels en kraaienpootjes
  • Een herschapen gezichtsovaal
  • Een stralendere teint
  • Het gezicht, de hals en het decolleté worden voller, steviger

Voordelen voor het lichaam

 

De ROLL-koppen, specifiek ontwikkeld voor de afslanking van het lichaam en het gezicht, werken intens in op de huid dankzij de bewegingen van de rollen gecombineerd met een verticale aanzuiging.

De verplaatsing van de rollen op de huid stimuleert op een natuurlijke manier de adipocyten, cellen die de vetopslag in ons organisme regelen. Ondanks een perfecte hygiëne heeft hun activiteit de neiging om te vertragen, wat leidt tot overtollig volume en cellulitis.

LPG (zonder facial /@home renting)* Prijs
10 beurten € 300
1 beurt € 35
LPG FACIAL Prijs
Derma Gym Facial € 55
Reiniging - peeling - Lpg- verzorging
Derma Gym Facial kuur 6 beurten €300
Derma Gym Facial kuur 12 beurten €500

Voor een optimaal resultaat is een 2 Sessies /

week aangeraden. 

*Het apparaat kan tijdens de lockdown afgehaald worden indien u een abonnement neemt.  En is te ontlenen van 09:00h - 13h (Dagdeel1) - 14:00h 18:00h ( Dagdeel2) 

Gelieve te melden welk dagdeel u verkiest.