BOEK NU JE AFSPRAAK ONLINE

ANTI - AGING - HUIDVERBETERING

Niche gebruikt diervriendelijke beauty producten , veganistische oorsprong niet op dieren getest

Het schoonheidsinstituut is gespecialiseerd in huidverbeterende gelaatsverzorgingen  van Medik8. Deze producten zijn 100% Vegan en diervriendelijk. Naast de anti-aging gelaatsbehandelingen zijn er gespecialiseerde behandelingen die een stapje verder gaan dan de klassieke gelaatsvezorgingen. 

Door middel van wetenschappelijke bewezen technieken gaan we de huid verbeteren in structuur wat bij draagt tot een jonger en frisser uiterlijk. 

 

'Oud worden is ok, maar mooi oud worden is een kunst,

een kunst waarbij we een handje krijgen van de techniek en deze techniek draagt bij tot een frisser en jonger uiterlijk.

 

Ontdek onze huidverbeterende technieken in combinatie met de Medik8 pro gelaatsverzorgingen. Mix & Match naar jouw budget en geniet van de gratis voor en na begeleiding. Om jullie kennis te laten maken met de Medik 8 producten bieden wij de discovery kits aan om thuis je resultaten te onderhouden en te verbeteren aan een kleine prijs. 

,Cathy De Vuono'

 

Gediplomeerd Schoonheidsspecialiste in huidtherapeutische behandelingen en gecertifieerd Medik8 Skin Care Professional .

 


GRATIS ONLINE HUIDANALYSE 

Ontvang binnen de 48h een gratis huidanalyse